Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bijelo Polje: Policija lišila slobode lice koje je jutros nanijelo tjelesne povrede bivšoj supruzi; osumnjičeni pokušao ilegalno da pređe granični prelaz sa Republikom Srbijom

Objavljeno: 30.10.2018. 02:40 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući na osnovu operativnih informacija službenika Centra bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji lišili slobode Dž.A. (32) iz Novog Pazara a koji se potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu E.Z. koje je počinio, kako se sumnja, danas u jutranjim časovima. Osumnjičeni je lišen slobode prilikom pokušaja bjekstva iz Crne Gore.

Naime, službenici OGB Bijelo Polje su u koordiniranoj akciji sa službenicima CB Bijelo Polje, 29. oktobra u 20,20 časova, u mjestu Sipanja, lišili slobode DŽ.A. koji je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Republikom Srbijom.

Takođe, bjelopoljska policija je danas oko 15,00 časova u mjestu Lozina pronašli vozilo kojim se Dž.A, kako se sumnja, udaljio sa lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela. Vozilo je transportovano na parking prostor CB Bijelo Polje.

Podsjećamo da se Dž.A. potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici koje je počinio na štetu bivše supruge danas u 07,20 časova u blizini Osnovne škole „Risto Ratković“ u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je upotrebom drvene palice oštećenoj nanio više udaraca u predjelu glave i tijela nanoseći joj teške tjelesne povrede.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?