Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Održava se Međunarodna konferencija o vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda „27 valera vode”

Objavljeno: 31.10.2018. 19:17 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Udruženje za unapređenje vodosnabdijevanja, tretman i odvođenje otpadnih voda Crne Gore organizuju Međunarodnu konferenciju o vodosnabdijevanju i tretmanu otpadnih voda „27 valera vode”, čiji radni dio počinje u četvrtak 1. novembra 2018. u Hotelu Palas u Petrovcu u 09.00h.

Cilj dvodnevne Konferencije je razmjena iskustava i ideja o načinu upravljanja sistemima vodosnabdijevanja, kvalitet i tretman komunalnih otpadnih voda i voda za piće, u svjetlu predstojećeg Poglavlja 27. koje tretira ova pitanja. 

U uvodnom dijelu Konferencije govoriće ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, predsjednik Udruženja za unapređenje vodosnabdijevanja, tretman i odvođenje otpadnih voda Crne Gore Miloš Ražnatović, šefica sektora za politiku Delegacije EU u Crnoj Gori NJ.E. Plamena Halačeva, ambasador Savezne Republike Njemačke NJ.E. Robert Veber, dok su glavni govornici Nik Henli ekspert za životnu sredine i Helmut Bloh ekspert za vode.




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?