Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radni doručak i promocija spota iz kampanje "Krenimo zajedno"

Objavljeno: 01.11.2018. 17:16 Autor: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete radnom doručku i prezentaciji spota iz kampanje Krenimo zajedno koji će se održati u prostorijama EU Info centra u ponedjeljak, 05.11.2018.godine u 10:30h. Poruka ove kampanje je poziv svima da se uključe u rješavanje problema nasilja nad ženama, te pozivamo građane/ke da prijave nasilje ako su u saznanju da neko trpi isto. Cilj nam je učiniti naše društvo netolerantnim na nasilje u porodici i nasilje nad ženama.

Osim prezentacije spota, sa predstavnicima medija razgovaraćemp o etičkom izvještavanju o nasilju nad ženama i nasilju u porodici. Mediji imaju značajnu ulogu u podizanju svijesti javnosti i pokretanju društva za sprječavanje i osudu nasilja nad ženama.

Na ovom događaju će govoriti 
• Ljiljana Raičević – predsjednica Sigurne ženske kuće;
• Biljana Pejović – načelnica odjeljenja za poslove rodne ravnopravnosti, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
• Snežana Vujović – rukovoditeljka Operativnog tima, Ministarstvo unutrašnjih poslova
• Ljiljana Brnović – novinarka RTCG

Sigurna ženska kuća realizuje projekat KRENIMO ZAJEDNO uz podršku Programa za podršku antidiskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti, koji sprovodi UNDP u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, a finansira ga Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori. 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?