Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na Međunarodnoj berzi putovanja WTM (World Travel Market) u Londonu

Objavljeno: 02.11.2018. 19:27 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće crnogorsku turističku ponudu na 39. Međunarodnoj berzi putovanja „WTM“ (World Travel Market) koja će se održati u Londonu, u periodu od 5. do 7. novembra ove godine.

Delegaciju Crne Gore predvode ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, državni sekretar za turizam Damir Davidović i direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Željka Radak Kukavičić.

Riječ je o najznačajnijoj turističkoj berzi na svijetu, koja okuplja više od 51,000 profesionalaca u oblasti putovanja, iz 38 sektora svjetske turističke industrije, među kojima su predstavnici vlada, turističkih organizacija, avio kompanija, hotela i hotelskih preduzeća, turoperatora i turističkih agencija, PR i medijskh kuća i dr. 

Jedno od obilježja ove berze je održavanje Ministarskog samita, u organizaciji Svjetske turističke organizacije pri Ujedinjenim Nacijama (UNWTO) koji će se održati u utorak, 6. novembra na temu „Investicije u turističku tehnologiju“. Ministar Pavle Radulović učestvovaće na ovom samitu koji je prilika za lidere u oblasti turizma iz javnog i privatnog sektora, da podijele znanja i istraže mogućnosti za ulaganja u turističku tehnologiju.

Sa 5,000 izlagača iz 182 zemlje svijeta, „WTM“ je ključno mjesto susreta aktera globalne turističke industrije i jedinstvena platforma za uspostavljanje novih i jačanje postojećih poslovnih veza, uspostavljanje saradnje sa ključnim donosiocima odluka u oblasti putovanja i upoznavanje sa aktuelnim trendovima i novinama u turističkoj industriji.

Učešćem na ovom sajmu Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, ima za cilj da predstavi destinaciju potencijalnim partnerima, doprinese jačanju imidža Crne Gore kao turističke destinacije i boljem pozicioniranju, kako na tržištu Velike Britanije, tako i uopšte u svjetskoj industriji putovanja.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?