Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Info dani/Forumi za traženje projektnih partnera zakazani za 6. novembar 2018. u Skadru i 9. novembar 2018. u Podgorici

Objavljeno: 02.11.2018. 20:16 Autor: KEI
U okviru pripremnih aktivnosti prije objave Drugog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga, Zajednički tehnički sekretarijat u saradnji sa Operativnim strukturama dvije zemlje učesnice (Kancelarija za evropske integracije, Ministarstvo finansija – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći i Ministarstvo za Evropu i vanjske poslove Republike Albanije) vas poziva da učestvujete na Info danima/Forumima za traženje projektnih partnera u okviru Ipa Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020.

Info dani/Forumi za traženje projektnih partnera će se održati:
• 6. novembra 2018. sa početkom u 11.30 časova godine u Skadru, Albanija
• 9. novembra 2018. godine sa početkom u 11.30 časova u Podgorici, Crna Gora

Mjesta održavanja info dana/foruma će biti naknadno objavljena.

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Skadar, Albanija
Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Podgorica, Crna Gora

Događaj će se održati u dvije sesije. Tokom prve sesije, učesnici će biti informisani o Programu prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020, principima prekograničnog partnerstva i cjelokupnom aplikacionom paketu. Tokom drugog dijela, učesnici će učestvovati u tematskim radionicama u skladu sa tematskim prioritetima programa. Ovo će omogućiti upoznavanje potencijalnih projektnih partnera, koji će diskutovati o projektnim idejama. Molimo Vas da označite u Registracionom formularu na kojoj radionici želite da učestvujete.

Takođe, tokom Foruma možete predstaviti svoju instituciju/organizaciju sa promotivnim materijalima kao što su letci, brošure itd.

Ukoliko želite da učestvujete u događaju koji će se održati u Skadru:


Potvrdite učešće vaše organizacije/ustanove na Forumu tako što ćete nam poslati svoj popunjen Registracioni formular na e-mail adresu: andi.cekaj@jts-mne-alb-mne-kos.org.

Ukoliko želite da učestvujete na događaju koji će se održati u Podgorici:

Potvrdite učešće vaše organizacije/ustanove na Forumu tako što ćete nam poslati svoj popunjen Registracioni formular na e-mail adresu: petar.belada@jts-mne-alb-mne-kos.org.

Ukoliko želite da učestvujete na oba događaja, molimo Vas da pošaljete oba registraciona formulara na gore navedene e-mail adrese.

Kliknite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Skadar, Albanija.
Kliknite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Podgorica, Crna Gora.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?