Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan Info dan za Konkurs za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte

Objavljeno: 05.11.2018. 19:42 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarstvo nauke  Ministarstvo nauke 
Danas, 5. novembra u 10:00 časova u Ministarstvu nauke je održan Info dan za Konkurs za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte.

Na Info danu je predstavljen cilj Konkursa za dodjelu grantova za naučnoistraživačke projekte, uslovi za prijavljivanje na Konkurs, kao i Budžet za naučnoistraživački projekat i prihvatljive troškove u okviru Budžeta.

Ministarstvo nauke  Ministarstvo nauke
Nakon kratkog predstavljanja Konkursa, veliki broj prisutnih, njih oko 80, imalo je priliku da postavi pitanja i riješi nedoumice oko prijave na Konkurs. Značajan broj pitanja odnosio se na koncipiranje Budžeta projekta, finansijskog učešća Podnosioca prijava i njegovih partnera, mogućnosti i načina učešća međunarodnih partnera, kao i pitanja koja se odnose na strukturu projektnog tima.

Tekst Konkrsa, prijavni formular i tabelu za budžet projekta možete pronaći ovdje:

http://www.mna.gov.me/vijesti/193061/Milion-eura-za-naucnoistrazivacke-projekte.html

Konkurs je otvoren do ponedeljka, 19. novembra 2018. godine.

Kontakt osoba za Konkurs u Ministarstvu nauke: Jelena Šaranović (e-mail: jelena.saranovic@mna.gov.me , tel. 020/405-315).

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?