Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Interpol: Crnogorska policija lišila slobode tri lica po međunarodnim potjernicama; u Srbiji lišeno slobode lice koje potražuje NCB Interpol Podgorica

Objavljeno: 06.11.2018. 20:58 Autor: UP
Službenci Uprave policije MUP-a – Sektora granične policije su, na Graničnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, lišili slobode lice Genc Breznica (59) iz Republike Srbije na osnovu međunarodne potjernice raspisane od strane NCB Interpol Beograd. Breznica se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od četiri godine i devet mjeseci, na koju je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog djela nezakonita proizvodnja, posjedovanje i distribucija narkotika.

Takođe, službenici OB Ulcinj su lišili slobode Suada Arifovića (50) iz Republike Srbije koji se potraživao po međunarodnoj potjernici koja je raspisana od starne NCB Interpol Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol UNMIK na Graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je lišila slobode Džavita Berišu (42) državljanina Kosova. Beriša se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i šest mjeseci zbog krivičnog djela razbojništvo počinjenog na Kosovu.

U Republici Srbiji je po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica lišen slobode Darko Ulić (31) iz Bara. On se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana zbog krivičnog djela prevara.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?