Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najavljeno održavanje tematskih radionica u susret objavi Trećeg poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru Dunavskog transnacionalnog programa

Objavljeno: 07.11.2018. 14:18 Autor: KEI
Obavještavamo zainteresovanu javnost da se u okviru Dunavskog transnacionalnog programa organizuju četiri tematske radionice posvećene prioritetnim oblastima (inovacije, zaštita životne sredine, mobilnost i upravljanje) koje će biti podržane kroz Treći poziv za dostavljanje predloga projekata. Radionice, koje će biti organizovane u četiri zemlje učesnice Programa, predstavljaju priliku za razmjenu najznačajnijih informacija o narednom pozivu, za povezivanje partnera, kao i za upoznavanje s osobljem Zajedničkog sekretarijata i nacionalnim kontaktnim osobama.

Dunavski transnacionalni program pruža finansijsku podršku projektima koji doprinose razvoju inovativnog, bolje povezanog i održivog Dunavskog regiona.

Ukupan budžet Trećeg poziva iznosi 60 miliona eura, od čega je 3,3 miliona opredijeljeno za korisnike iz država korisnica Ipe. Maksimalna stopa podrške projektima iz EU sredstava iznosi 85%.

Više informacija o predstojećim radionicama dostupno je na sljedećem linku:
http://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals/3rd-call-thematic-events

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?