Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Simović u ponedjeljak u Bijelom Polju i Rožajama

Objavljeno: 09.11.2018. 22:42 Autor: MPRR

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović boraviće, u ponedjeljak, 12. novembra, u Bijelom Polju i Rožajama.


Bijelo Polje: Akcija pošumljavanja - „Za svakog stanovnika Crne Gore po sadnica“

Potpredsjednik Simović u Bijelom Polju učestvovaće u jednoj od akcija pošumljavanja koje ovih dana sprovodi Uprava za šume na cijeloj teritoriji Crne Gore. Podsjećamo da je Vlada, u okviru brojnih aktivnosti za očuvanje i unapređenje šumskih resursa, opredijelila 200.000 eura za pošumljavanje na cijeloj teritoriji države. U jesenjoj sadnji, na prostoru svih područnih jedinica Uprave za šume, biće posađeno 630.000 sadnica, simbolički – po jedna sadnica za svakog stanovnika Crne Gore.   

Akcija sadnje održaće se na lokalitetu Blatka, selo Lozna, sa početkom u 10,00h

U akciji će, osim predstavnika Ministarstva i Uprave za šume, učestvovati predstavnici lokalne samouprave, Udruženja privatnih vlasnika šuma iz Bijelog Polja, koncesionara “Šik Lim”, predstavnici lovačkih organizacija Bijelog Polja i Petnjice, učenici JU Srednje stručne škole u Bijelom Polju, kao i predstavnici više nevladinih organizacija.

U nastavku posjete Bijelom Polju, potpredsjednik Simović i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović otvoriće vodovod Sipanje.

Otvaranje vodovoda predviđeno je za  11,30h.

 

Rožaje: Obilazak korisnika IPARD podrške

Potpredsjednik Simović će istog dana u Rožajama obići preduzeće INTERFOOD koje u ovoj godini uspješno realizovalo investiciju koja je podržana kroz IPARD program.

Obilazak pogona planiran je u 13,30h.

Pozivamo predstavnike medija da isprate ove događaje.


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?