Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Bogdanović obišao završne radove na zgradi Muzičkog centra, Crnogorske kinoteke i Filmskog centra: Potrebno dodatno intenzivirati dinamiku radova

Objavljeno: 10.11.2018. 01:33 Autor: MKU
Ministar kulture Aleksandar Bogdanović danas je, u sklopu posjete Glavnom gradu Podgorici, sa saradnicima obišao završne radove na objektu u kome je planirano useljenje triju crnogorskih institucija iz sfere kulture, i to: Muzičkog centra, Filmskog centra i Crnogorske kinoteke.

MKU

Ministar Bogdanović je izrazio svoje zadovoljstvo onim što je učinjeno u proteklim mjesecima, kao i prostornim resursima koji će zadovoljite ne samo evropske standarde i potrebe već i očekivanja pomenutim ustanova kulture. 

Takođe tokom posjete, ministar je u razgovoru sa izvođačima istakao važnost što skorijeg otvaranja objekta i insistirao na dodatnom intenziviranju dinamike radova, kako bi se objekat stavio u funkciju do kraja godine.

Ova investicija vrijedna 13.190.000 evra samo je dokaz programskih politika koje realizuje Vlada Crne Gore u namjeri da se kulturnim poslenicima obezbijede adekvatni radni uslovi, čime se stiču neophodni preduslovi za ostvarivanje još većih kulturnih dometa, naveo je ministar.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?