Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

MINISTARSTVO RADA I SOCIJALNOG STARANJA DAJE NA JAVNU RASPRAVU NACRT ZAKONA O PROFESIONALNOJ REHABILITACIJI I ZAPOŠLJAVANJU LICA SA INVALIDITETOM

Objavljeno: 13.11.2018. 14:55 Autor: mrss
MINISTARSTVO RADA I SOCIJALNOG STARANJA

daje na javnu raspravu

NACRT ZAKONA O PROFESIONALNOJ REHABILITACIJI I ZAPOŠLJAVANJU LICA SA INVALIDITETOM

i upućuje

JAVNI POZIV

organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost), da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom mogu se dostaviti Ministarstvu rada i socijalnog staranja, na adresu: Rimski trg 46, 81000 Podgorica, ili na e-mail adresu: darko.moracanin@mrs.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom, trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva rada i socijalnog staranja, portalu e – uprave i Dnevnom listu “Pobjeda”.

U prilogu možete preuzeti nacrt : Nacrt Zakona .docx     

i program javne rasprave : Program javne rasprave .docx 


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?