Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana konferencija za medije o nalazima iz Radnog dokumenta EK o stanju u poglavljima 23 i 24 u Crnoj Gori

Objavljeno: 14.11.2018. 14:54 Autor: KEI
Kancelarija za evropske integracije, u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer, organizovala je konferenciju za medije povodom predstavljanja Radnog dokumenta Evropske komisije o stanju u poglavljima 23 i 24 u Crnoj Gori.

KEI

Ključne nalaze iz radnog dokumenta Evropske komisije će predstavio šef Delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav, dok su, u ime crnogorskih institucija, osvrt na ocjene iz dokumenta dali Marijana Laković, pregovarač za 23. i 24. poglavlje i generalna direktorica u Ministarstvu pravde; specijalna državna tužiteljka Lidija Vukčević; viša državna tužiteljka Jelena Lučić i pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković. Na konferenciji će biti prisutni i predstavnici sudstva, Agencije za sprječavanje korupcije i Ministarstva ljudskih i manjinskih prava.

KEI

Konferencija za medije je dio projekta koji organizuju Kancelarija za evropske integracije i Fondacija Konrad Adenauer, radi boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE










Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?