Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković u četvrtak u Sofiji na Samitu „Startup Europe“

Objavljeno: 14.11.2018. 22:21 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković boraviće u četvrtak, 15. novembra 2018, u radnoj posjeti Republici Bugarskoj na poziv evropske komesarke za digitalnu ekonomiju i društvo Marije Gabrijel (Mariya Gabriel).

Premijer će učestvovati u radu Samita „Startup Europe“ čiji je cilj povezivanje kreatora startap sistema država Centralne i Istočne Evrope i Zapadnog Balkana, kao i isticanje inovacionog potencijala ova dva regiona.

Na Samitu će pored evropskih lidera u oblasti digitalizacije prisustvovati i više stotina predstavnika Evropske tehnološke zajednice i kreatora startap sistema kao i predsjednici vlada država Zapadnog Balkana.

Predsjednik Marković će govoriti na panelu na visokom nivou „Transfomacija Zapadnog Balkana u region pogodan za razvoj startapa“ (Transforming Western Balkans into a startup-friendly region na kojem je najvljeno i učešće i premijera Srbije Ane Brnabić i Makedonije Zorana Zaeva.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO: Sofija, 17. maj 2018 – potpisivanje Digitalne agende Zapadnog Balkana
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?