Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković sjutra na Bečkom ekonomskom forumu

Objavljeno: 18.11.2018. 18:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće sjutra 19. novembra 2018. godine u radnoj posjeti Republici Austriji gdje će učestvovati na Bečkom ekonomskom forumu. Premijer će govoriti na panelu Regionalna saradnja kao dio evropske integracije, na kojem će uvodno izlaganje imati evropska komesarka za digitalnu ekonomiju Marija Gabrijel, a učestvovaće i predsjednik Vlade Albanije Edi Rama, predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić, predsjednik Vlade Kosova Ramuš Haradinaj i predsjednik Vlade Makedonije Zoran Zaev. Bečkom ekonomskom forumu prisustvovace i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Premijer Marković će u ponedjeljak ujutru prisustvovati radnom doručku kod federalnog kancelara Austrije Sebastijana Kurca, zajedno sa komesarkom Gabrijel, evropskim komesarom za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, te predsjednicima Ramom i Haradinajem i predsjedavajućim Zvizdićem. Radni doručak će biti prilika da se razmijene mišljenja o evropskoj perspektivi regiona, regionalnoj saradnji kao i bilateralnim nesuglasicama.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?