Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić sjutra u Beču na konferenciji "Evropske vrijednosti, vladavina prava i bezbjednost"

Objavljeno: 18.11.2018. 17:28 Autor: MUP
Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće sjutra, 19. novembra 2018, na konferenciji "Evropske vrijednosti, vladavina prava i bezbjednost" na poziv saveznog ministra unutrašnjih poslova Republike Austrije Herberta Kikla.

Skup koji se organizuje u okviru austrijskog predsjedavanja Savjetom Evropske unije biće posvećen afirmaciji evropskih vrijednosti i zaštiti ljudskih prava, u kontekstu suočavanja sa bezbjednosnim izazovima, posebno sa nasilnim ekstremizmom.

Ministar Nuhodžić će govoriti na otvaranju konferencije, na kojoj je najavljeno i učešće potpredsjednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Kraljevine Belgije Jana Jambona, ministarke unutrašnjih poslova Slovačke Denise Sakove, državnog sekretara Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Njemačke Hansa Georga Engelkea i evropskog komesara za bezbjednost Džulijana Kinga.

O detaljima sa skupa javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?