Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Mnistarka Damjanović na Ministarskoj konferenciji Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) i na sastanku Upravnog odbora za Međunarodni institut za održive tehnologije na prostoru Jugoistočne Evrope (SEEIIST) u Beču

Objavljeno: 19.11.2018. 16:36 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarka nauke, dr Sanja Damjanović, učestvovaće na Ministarskoj konferenciji o nuklearnoj nauci i tehnologiji: „Odgovor na tekuće i dolazeće razvojne izazove“, koja se u organizaciji Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), održava u Beču, Republika Austrija, u periodu od 27-30. novembra 2018. godine.

Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) podržala program razvoja ljudskih resursa usko povezan sa projektom Međunarodnog instituta za održive tehnologije na prostoru Jugoistočne Evrope (SEEIIST), a po osnovu regionalnog projekta u vrijednosti od 0.5 mil eura, koji je u pripremi, dogovoreno je da se Četvrti sastanak Upravnog odbora za SEEIIST, održi upravo u sjedištu IAEA, dana 27. novembra 2018. godine. Glavna tema sastanka biće realizacija Pripremne faze projekta, odnosno imenovanje koordinatora za ovu fazu i imenovanje eksperata iz Regiona za Pripremnu grupu. Takođe, na sastanku će se razmatrati dalji koraci po pitanju Memoranduma o saradnji, formiranja Asocijacije potrebnih pripremnih aktivnosti na uključivanje projekta na ESFRI Mapu puta.

Ministarstvo nauke
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?