Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti u pripremi Nacrta Strategije za suzbijanje nedozvoljenog posjedovanja, zloupotrebe i trgovine malokalibarskim i lakim oružjem i municijom od 2019.do 2025.godine i akcionog plana

Objavljeno: 19.11.2018. 17:40 Autor: MUP
Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18), Ministarstvo unutrašnjih poslova, je 24. oktobra 2018. godine, uputilo javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovanoj javnosti) da se uključe u postupak pripreme Nacrta Strategije za suzbijanje nedozvoljenog posjedovanja, zloupotrebe i trgovine, malokalibarskim i lakim oružjem i municijom od 2019. do 2025. godine i pripadajućeg akcionog plana, da dostave svoje inicijative, prijedloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku.

Postupak konsultovanja trajao je do 08. novembra 2018. godine.

Nakon isteka roka za konsultovanje konstatovano je da zainteresovani subjekti u postupku konsultovanja zainteresovane javnosti, odnosno u predviđenom roku na adresu Ministarstva unutrašnjih poslova nijesu dostavili pisane inicijative, prijedloge, sugestije ili komentare.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?