Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Pododbora za ekonomska i finansijska pitanja i statistiku u Briselu 22.novembra 2018.

Objavljeno: 21.11.2018. 14:06 Autor: ministarstvo finansija
Ovogodišnji sastanak Pododbora za ekonomska i finansijska pitanja i statistiku će se održati u Briselu 22. novembra 2018.

Sastankom će u ime Vlade Crne Gore kopredsjedavati generalna direktorica za finansijski sistem i unaprijeđenje poslovnog ambijenta u Ministarstvu finansija Bojana Bošković, dok će u ime Evropske komisije kopredsjedavajući biti šef Jedinice u Generalnom direktoratu Evropske komisije za ekonomska i finansijska pitanja Uve Stam i zamjenica šefa Jedinice za Crnu Goru u Generalnom direktoratu za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Barbara Hesus Žimeno.

Predstavnici crnogorskih institucija predstaviće kolegama iz Evropske komisije informacije o postignutom napretku u sljedećim oblastima: makroekonomska stabilnost, javne finansije, razvoj i reforma finansijskog sistema, jačanje konkurentnosti ekonomije, statistika i unutrašnja finansijska kontrola javnog sektora i eksterna revizija.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?