Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinjska policija podnijela krivičnu prijavu protiv osumnjičenog za KD teško ubistvo u pokušaju

Objavljeno: 21.11.2018. 21:50 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući operativne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, rasvijetlili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu dvije osobe i tom prilikom procesuirali osumnjičeno lice.

Policijski službenici su državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica T.J. (40) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu A.J. i N.P.

Naime, osumnjičeni T.J. je, kako se sumnja, 05. novembra 2018. godine, u ulici Baja Pivljanina u Cetinju, upotrebom vatrenog oružja teže povrijedio A.J. i N.P. Oštećenim licima je ukazana medicinska pomoć u KBC CG.

Policija intenzivno traga za T.J. i za njim je raspisana potraga jer se on od momenta izvršenja krivičnog djela nalazi u bjekstvu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?