Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022. godine

Objavljeno: 23.11.2018. 15:08 Autor: KEI
Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (Službeni list Crne Gore, br. 41/18) Generalni sekretarijat Vlade objavljuje

J A V N I P O Z I V
zainteresovanoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o
NACRTU STRATEGIJE INFORMISANJA JAVNOSTI O PRISTUPANJU CRNE GORE
EVROPSKOJ UNIJI 2019-2022. GODINE


Javna rasprava se sprovodi sa ciljem razmjene informacija i učestvovanja zainteresovanih strana u izradi Strategije informisanja kroz davanje predloga, sugestija i komentara, čime se kreira prostor za dijalog i saradnju, dok se kroz zajedničko odlučivanje o preuzimanju obaveza, osigurava zajedničko vlasništvo nad dokumentom.

Javna rasprava počinje danom objavljivanja Javnog poziva na internet stranici Vlade Crne Gore, portalu eu.me i portalu e-Uprave i traje 20 dana - do 12. decembra 2018. godine.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u elektronskom obliku na e-mail adrese: svetlana.pesic@mep.gov.me i bojana.mucalica@mep.gov.me .

Tekst Nacrta Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022. godine možete preuzeti ovdje, a Akcioni plan za 2019. godinu ovdje.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu koji možete preuzeti ovdje.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?