Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija u Cetinju lišila slobode lice zbog stavljanja u promet falsifikovanog novca; u Podgorici krivična prijava protiv dva lica zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

Objavljeno: 23.11.2018. 21:58 Autor: UP
Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili su slobode S.C. (27), državljanina Republike Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje novca. Sumnja se da je S.C u dva navrata, 13. i 18. novembra ove godine, u promet stavio ukupno dvije novčanice u apoenima od po 100 eura za koje je utvrđeno da su falsifikati i to na način što je u dvije prodavnice u Cetinju platio kupljenu robu sa po jednom takvom novčanicom. Protiv S.C. je danas tužiocu podnijeta krivična prijava. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Cetinju zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (46) i V.P. (38) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici su naime danas u porodičnoj kući ovih lica u Podgorici pretresom pronašli i oduzeli 1.378 paklica cigareta bez akciznih markica, vrijednosti oko 3.100 eura, a koje su ova lica, kako se sumnja, držala radi dalje nedozvoljene prodaje, budući da je promet ovih proizvoda ograničen. 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?