Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Delagacija Vlade CG u Novom Sadu: Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija

Objavljeno: 25.11.2018. 17:46 Autor: SLZUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
SLZUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLZUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Delegacija Vlade Crne Gore prisustvovala je danas u Novom Sadu obilježavanju stotinu godina završetka Velikog rata i oslobođenja Vojvodine.

Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija – poruka je naše delegacije u kojoj su bili ministar kulture Aleksandar Bogdanović, šef Kabineta predsjednika Vlade Dragoljub Bulatović i savjetnica predsjednika Vlade za vanjsku politiku Dubravka Lalović.

Na sastanku delegacije Vlade Crne Gore sa potpredsjednikom Vlade AP Vojvodine Đorđem Milićevićem, uoči početka svečanog programa, razgovarano je o daljim odnosima i budućoj saradnji Vlade Crne Gore sa pokrajinskom vladom kao i o unapređenju bilateralnih odnosa koji se tiču brojne crnogorske zajednice u Vojvodini i Srbiji.

Svečanost se danas u Novom Sadu obilježava kulturnim programima.

SLUŽBA ZA ODN0OSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE







Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?