Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović primio ambasadora Republike Turske Serhata Galipa

Objavljeno: 26.11.2018. 18:19 Autor: KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović primio je danas u oproštajnoj posjeti ambasadora Republike Turske u Crnoj Gori Serhata Galipa.

Potpredsjednik Husović je istakao odličnu saradnju sa ambasadorom Galipom tokom njegovog mandata u Crnoj Gori i zahvalio na doprinosu koji je lično dao na produbljavanju inače odličnih odnosa između dvije države. Posebno se osvrnuo na podršku Republike Turske prilikom učlanjenja Crne Gore u NATO savez, koja je bila od velikog značaja za Crnu Goru.

Ambasador Galip se zahvalio potpredsjedniku Husoviću na dobroj saradnji, koja je bila veoma iskrena i prijateljska. Iskazao je očekivanje da će se takva saradnja nastaviti i sa novim ambasadorom koji će na dužnost stupiti početkom naredne godine.

Na sastanku je konstatovano i da Crna Gora i Turska njeguju odlične odnose u svim oblastima i da se u nardnom periodu očekuje inteziviranje ekonomske saradnje kroz investiranje turskih kompanija, naročito na sjeveru Crne Gore.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?