Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata koji su predloženi za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta Akcionog plana za implementaciju Strategije reforme pravosuđa 2019-2022 (za period 2019-2020. godine)

Objavljeno: 26.11.2018. 20:51 Autor: Ministarstvo pravde

Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore", br. 41/18), Ministarstvo pravde objavljuje

LISTU KANDIDATA NVO

koji su predloženi za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta Akcionog plana za implementaciju Strategije reforme pravosuđa 2019-2022

(za period 2019-2020. godine) 

Na osnovu javnog poziva koji je Ministarstvo pravde objavilo 6. novembra 2018. godine, za predlaganje predstavnika NVO za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta Nacrta Akcionog plana za implementaciju Strategije reforme pravosuđa 2019-2022 (za period 2019-2020. godine), predloženi su kandidati:

1. Tamara Milaš

- NVO Centar za građansko obrazovanje – CGO;

- Insitut alternativa – IA;

- Centar za razvoj nevladinih organizacija – CRNVO;

- Centar za istraživačko novinarstvo Crne Gore – CIN CG;

- Juventas;

- Queer Montenegro;

- Spectra;

- Centar za ženska prava;

- Mladi Romi.

2. Bojan Božović

- Centar za monitoring i istraživanje – CeMI;

- NVO Akcija za ljudska prava;

- Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore;

Navedeni predlozi za kandidate Tamaru Milaš i Bojana Božovića dostavljeni su blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju, uvidom u koju je utvrđeno da su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature.

Ministar pravde će, u skladu sa članom 9 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija, aktom o obrazovanju Radne grupe za izradu teksta Nacrta Akcionog plana za implementaciju strategije reforme pravosuđa 2019-2022 (za period 2019-2020. godine), izabrati predstavnika nevladinih organizacija za člana Radne grupe.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?