Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za učešće u raspravi o Nacrtu zakona o apotekarskoj djelatnosti

Objavljeno: 23.11.2018. 20:20 Autor: Ministarstvo zdravlja

Na osnovu čl. 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja, upućuje

JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, Farmaceutskoj komori Crne, Ljekarskoj komori Crne Gore i drugim komorama zdravstvenih radnika, zdravstvenim ustanovama, državnim organima, organima lokalne uprave, Fondu za zdravstveno osiguranje, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za  pitanja koja se uređuju ovim zakonom) za učešće u raspravi o Nacrtu zakona o apotekarskoj djelatnosti.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, saglasno članu 9 stav 1 alineja 2 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona i organizovanjem okruglog stola.     

Okrugli sto biće organizovan u Podgorici u utorak 04. decembra 2018. godine, u Ministarstvu zdravlja, sala za sastanke, sa početkom u 11 časova.

Takođe, predlozi, sugestije i komentari mogu se dostaviti Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica,  Rimski trg br. 46, na fax 078/113-128 i na e-mail mzdravlja@gov.me.

Javni poziv objavljuje se  na internet stranici Ministarstva zdravlja,  Portalu e-Uprave i u Dnevnom listu “Pobjeda”.

Ministarstvo zdravlja će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi, koji će objaviti na svojoj internet stranici i portalu e-uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave.

Tekst nacrta zakona možete preuzeti klikom na link ispod:


Nacrt zakona o apotekarskoj djelatnosti sa Obrazloženjem

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?