Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Direktor Veljović: Ponosni smo na Dejana Vukčevića, pripadnika SAJ-a, svjetskog prvaka u džiu džicu

Objavljeno: 28.11.2018. 17:43 Autor: UP
Dejan Vukčević, vođa grupe u A timu Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), postao je svjetski prvak u džiu džicu u apsolutnoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu održanom za vikend u Malmeu u Kraljevini Švedskoj.

Upravo je ovo bio povod da direktor Uprave policije Veselin Veljović primi jutros kolegu Vukčevića zajedno sa komandantom SAJ-a Milošem Radulovićem.

Policijski službenik Dejan Vukčević je osvajanjem prvog mjesta na svjetskom prvenstvu u džiu džicu, na kojem je učestvovalo preko 700 takmičara iz 55 zemalja, na najbolji način promovisao Upravu policije i Crnu Goru. Osvajanjem titule svjetskog prvaka kolega Vukčević je nastavio trend u postizanju sjajnih sportskih rezultata pripadnika Uprave policije u različitih sportovima i sportskim disciplinama.

Direktor Veljović je čestitao Vukčeviću na tituli i kazao da su Uprava policije i on lično ponosni na njegove izuzetne sportske uspjehe koje godinama postiže. Vukčević i svi policijski službenici koji se bave sportom imaju podršku menadžmenta Uprave policije da nastave sa praktikovanjem i usavršavanjem sportskih vještina, kazao je direktor. Direktor Veljović je istakao da vjeruje da su sportski uspjesi policijskih službenika primjer mlađim kolegama kako se njeguje sportski duh.

Kolega Vukčević se zahvalio direktoru Veljoviću na prijemu i podršci i prepoznavanju značaja posvećenosti sportu među policijskim službenicima. Komandant SAJ-a Miloš Radulović rekao je da je ponosan na Vukčevića koji je, kako je kazao, izuzetan i primjeran policijski službenik.

Pripadnik SAJ-a Dejan Vukčević je titulu svjetskog prvaka u džiu džicu u apsolutnoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu u Malmeu osvojio boreći se kategoriji + 94 kg u borbama. U junu ove godine Vukčević je u Poljskoj postao i evropski prvak u ovom sportu. Jedan od uspjeha kolege Vukčevića je i taj što je prošle godine proglašen za najboljeg sportistu Glavnog grada.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?