Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Prezentacija turističke ponude Crne Gore za njemačke medije u Hamburgu

Objavljeno: 28.11.2018. 20:30 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je danas prezentaciju turističke ponude Crne Gore za predstavnike njemačkih medija u Hamburgu.

Prezentaciji su prisustvovali najznačajniji mediji sa ovog područja koji u Hamburgu imaju svoja predstavništva: „Stern”, „FVW“, „Merian“, „BAUER MEDIA GROUP“, „Essen & Trinken“, „Tauchen“, „Tennis Magazin“, „Golf Magazin“, „Alles fuer die frau“, „Sueddeutsch“, „Welt am Sonntag“, „Donna“, „Du Mont Reisebuecher“, „Sonntag Aktuel“ i dr.

Predstavnicima njemačkih medija predstavljena aktuelna je turistička ponuda Crne Gore, prirodne i kulturne znamenitosti, nove avio-linije kao i novootvoreni hoteli za sezonu 2019. Po prvi put na ovom tržištu promovisana je nova panoramska ruta Durmitorski prsten. Učesnici prezentacije su imali priliku i da putem virtualne vizualizacije 3D tehnikom na interesantan način pregledaju i dožive ovu novinu u turističkoj ponudi sjevera. 

Bila je ovo prilika da se razgovara i o mogućnostima uspostavljanja saradnje. Posebno značajni su razgovori vođeni sa predstavnicima renomirane medijske kuće „Bauer Media GROUP“ koja sa preko 600 časopisa širom svijeta, 400 digitalnih medija i 100 radio i TV stanica pokriva tržišta Njemačke, Velike Britanije, Australije, Novog Zelanda i Skandinavije.

PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?