Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Savjet za stipendije Narodne Republike Kine raspisao konkurs za stipendije master studija u oblasti javnog zdravlja na Tsinghua Univerzitetu

Objavljeno: 29.11.2018. 18:50 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
Obavještavamo zainteresovane kandidate da je Savjet za stipendije Narodne Republike Kine raspisao konkurs za stipendije namijenjene za master studije u oblasti javnog zdravlja na Tsinghua Univerzitetu, za akademsku 2019/2020. godinu.

Stipendija za ovaj program pokriva troškove školarine, povratnu avionsku kartu i smještaj u studentskom domu.

Broj stipendija za kandidate iz Crne Gore nije preciziran.

Ovaj jednogodišnji master program, na engleskom jeziku, ima za cilj davanje doprinosa stvaranju nove generacije lidera koja radi u sektorima javnog zdravlja u zemljama u razvoju.

Zainteresovani kandidati treba da se prijave elektronski na internet adresu:

http://gradadmission.tsinghua.edu.cn najkasnije do 1. aprila 2019. godine.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije zainteresovani kandidati se mogu obratiti kontakt osobi na Tsinghua Univerzitetu: Emily Yin, e-mail: phrc@mail.tsinghua.edu.cn

Više informacija o ovom programu, načinu apliciranja, dokumentaciji koju treba podnijeti, kao i o Tsighua Univerzitetu, zainteresovani kandidati mogu nači na internet adresi:
www.phrc.tsinghua.edu.cn

Dodatne informacije o ovom programu, kao i o Tsinghua Univerzitetu mogu se preuzeti i OVDJE.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?