Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi"

Objavljeno: 30.11.2018. 19:10 Autor: MJU

Ministarstvo javne uprave, Uprava za kadrove, HAUS-Finski Institut za javno upravljanje i Ministarstvo uprave Republike Hrvatske , organizuju svečano otvaranje Twinning projekta “Podrška upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi” u ponedjeljak, 3. decembra u Podgorici.

Na svečanom otvaranju govoriće ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, šef Sektora za saradnju iz Delegacije EU u Crnoj Gori, Hermann Spitz, glavni savjetnik ministra uprave Republike Hrvatske, Željko Holik, ambasador Finske u Crnoj Gori, Pertti Ikonen, direktorica Uprave za kadrove, Svetlana Vuković i Ari Sihvola, HAUS rukovodilac projekta Finski institute za javno upravljanje.

Svečano otvaranje projekta biće održano u hotelu Hilton sala “Princeza Jelena” sa početkom u 11:00 časova.

Projekat ima za cilj jačanje upravljanja ljudskim resursima u javnom sektoru uz punu primjenu standarda efikasne, servisno orjentisane i transparentne javne uprave.

Ciljevi projekta su i jačanje kapaciteta za planiranje i upravljanje postupkom zapošljavanja, jačanje kapaciteta za strateško planiranje i upravljanje procesom stručnog usavršavanja i osposobljavanja državnih službenika i namještenika, uspostavljanje standarda za upravljanje ljudskim resursima u javnom sektoru i jačanje kapaciteta upravne inspekcije.

Twinning projekat "Podrška upravljanju ljudskim resura u javnom sektoru" finansiran u sklopu IPA programa Evropske unije za Crnu Goru, traje dvije godine i realizuju ga eksperti iz institucija Finske i Hrvatske.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?