Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Mladima unapređujemo uslove za rekreativno bavljenje sportom

Objavljeno: 30.11.2018. 20:06 Autor: Ministarstvo sporta
Ministarstvo sporta od formiranja posvećeno radi na unapređenju uslova u salama i na sportskim terenima kako bi omogućili građanima da se aktivno bave sportom.

Tim povodom je danas ministar sporta Nikola Janović otvorio adaptiranu teretanu u JU Dom učenika i studenata u Podgorici koju koristi 900 učenika i studenata I i II faze, čime je uspješno završen i 18-ti projekat od 22 koliko je ukupno podržalo Ministarstvo sporta za period od godinu ipo dana.
 
Ministarstvo sporta

''Prije nekoliko mjeseci sam na ovom mjestu obećao da ćemo renovirati navedenu teretanu i nabaviti nove sprave kako bi stvorili mladima bolje uslove za rekreativno bavljenje sportom i evo danas sa zadovoljstvom ističem da smo to obećanje u potpunosti i ispunili čime su studenti i učenici koji borave u Domu dobili znatno bolji sportski sadržaj''– kazao je ministar Janović.

Stvaranje uslova za bavljenje sportom jedan je od najznačajnijih zadataka na kome će Vlada i Ministarstvo sporta i u budućem periodu još dinamičnije nastaviti da rade kako bi sportski objekti bili mjesto okupljanja mladih u cilju razvoja zdravih stilova života.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?