Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović u utorak u Zagrebu na Samitu CEI

Objavljeno: 03.12.2018. 18:03 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem mr Milutin Simović učestvovaće u utorak, 4. decembra u Zagrebu, u radu Samita Centralnoevropske inicijative.

Tema Samita je „Izgradnja sigurnosti, podsticanje ekonomije, omogućavanje prosperiteta“.

Učešće delegacije Crne Gore, koju će predvoditi potpredsjednik Simović predstavljaće dobru priliku za dalju promociju napretka i ostvarenih rezultata Crne Gore na nacionalnom, regionalnom i evropskom planu.

CEI je najstarija i najveća regionalna inicijativa na prostoru Centralne i Jugoistočne Evrope koja je uspostavljena kao prvo tijelo regionalne saradnje nakon okončanja hladnog rata 1989. godine. Danas broji 17 zemalja članica. Na ovogodišnji Samit, u svojstvu specijalnih gostiju, pozvano je 10 regionalnih i međunarodnih organizacija, među kojima su Savjet Evrope, OEBS, EK, EBRD i EEAS.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke relevantnih događaja u kojima učestvuje delegacija Crne Gore.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?