Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Generalni direktori Ćupić i Korać na konferenciji posvećenoj nedozvoljenoj trgovini u Jugoistočnoj Evropi

Objavljeno: 05.12.2018. 20:26 Autor: MUP
Generalni direktor Direktorata za strateško- razvojne poslove Safet Korać i generalni direktor Direktorata za poslove nadzora Danilo Ćupić učestvuju u regionalnom strateškom dijalogu na temu „Nedozvoljena trgovina u Jugoistočnoj Evropi“, koji se danas i sjutra održava na Internacionalnom Institutu za krivično pravosuđe i ljudska prava Sirakuza, na Siciliji.

Regionalni strateški dijalog je posebno dizajniran za lidere ključnih ministarstava i agencija i ima za cilj da unaprijedi znanje o nedozvoljenoj trgovini kao međusektorskom fenomenu i stvori osnove za buduću saradnju.

Takođe, dijalog pruža mogućnost da se kroz razmjenu iskustava i znanja sa nacionalnim partnerima doprinese boljem razumijevanju i unapređivanju regionalnih mogućnosti u borbi protiv nedozvoljene trgovine. Događaj je organizovan u okviru kontinuiranog istraživanja i izgradnje kapaciteta Instituta za krivično pravosuđe i ljudska prava Sirakuza, koji podržava Globalna Inicijativa Filip Moris.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?