Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Za NVO projekte preko 250.000 eura

Objavljeno: 05.12.2018. 20:26 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

U Ministartvu prosvjete potpisani su ugovori sa predstavnicima 24 nevladine organizacije za finansiranje projekata u 2018. godini, za čiju je realizaciju izdvojeno preko 250.000 eura iz budžeta Ministarstva.

Ugovori su potpisan sa nevladinim organizacijama čiji su projekti po osnovu Javnog konkursa ''Danas preduzetan, sjutra izuzetan“ i „Za škole koje se vole“, ocijenjeni kao najbolji.

Po osnovu Javnog konkursa ''Danas preduzetan, sjutra izuzetan“ ugovori su potpisani sa sljedećim nevladinim organizacijama: NVO ''Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju –Podgorica''; NVO ''Crnogorska asocijacija za nove tehnologije –MANT''; NVO Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju ''Pružite nam šansu''; NVO Apus; NVO Evropski pokret u Crnoj Gori; NVO Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvou ''Staze''; NVO Asocijacija za demokratski prosperitet – ZID; NVO ''Naša budućnost'' i NVO Centar za razvoj preduzetničkog društva.

PR služba Ministarstva prosvjete

Najbolje projekte po osnovu javnog konkursa „Za škole koje se vole“ dostavili su: NVO „Udrženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju – Podgorica“, NVO „Sjeverna zemlja“, NVO Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Staze“, NVO Asocijacija speleoloških društava CG, NVO „Centar za demokratiju i ljudska prava - CEDEM“, NVO „Alfa centar“, NVO „Razvojni centar“, NVO „Roditelji“, NVO „Fenix Crna Gora“, NVO „NOVI HORIZONT“, NVO „NLP NETWORK“, NVO „Ekvivalent“, NVO „Centar za građansko obrazovanje CGO“, NVO „Identitet“ i NVO „Savez za djecu i mlade - KUĆA“, sa kojima je i potpisan ugovor.

Sa predstavnicima NVO ugovor su potpisale predsjednice komisija Vesna Gajević i Majda Mulić, a sastanku su prisustvao i državni sekretar Ministarstva prosvjete, Aleksandar Mitrović, koji je poželio uspješnu saradnju i kvalitetnu implementaciju projekata navedenih nevladinih organizacija.

PR služba Ministarstva prosvjete

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?