Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Tematska sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i NVO

Objavljeno: 07.12.2018. 17:00 Autor: MJU

Treća sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacija biće održana u ponedjeljak, 10. decembra 2018. godine sa početkom u 10 časova.

Sjednica će biti posvećena razmatranju dosadašnje primjene Zakona o nevladinim organizacijama (Službeni list CG, broj 39/11 i 37/17) u dijelu koji se odnosi na finansiranje projekata i programa NVO iz državnog budžeta. 

Nakon sjednice, biće objavljeno saopštenje za javnost. 

Savjet obavlja poslove koji se odnose na praćenje primjene Strategije unapređenja podsticajnog okruženja za djelovanje nevladinih organizacija 2018-2020, davanje mišljenja o nacrtima propisa, odnosno strateškim i drugim dokumentima koji se odnose na rad i razvoj nevladinih organizacija u Crnoj Gori, u cilju unapređenja podsticajnog okruženja za djelovanje nevladinih organizacija, davanje mišljenja u vezi sa primjenom propisa, odnosno strateških i drugih dokumenata koji se odnose na rad i razvoj nevladinih organizacija u Crnoj Gori. 

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?