Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Konferencija povodom Međunarodnog dana ljudskih prava

Konferencija povodom Međunarodnog dana ljudskih prava i 70. godišnjice usvajanja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima biće održana u ponedjeljak, 10. decembra u Rektoratu Univerziteta Crne Gore sa početkom u 10.00 sati.

Na otvaranju će govoriti potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar pravde Zoran Pažin, zaštitnik ljudskih prava i sloboda Šućko Baković, ambasador Evropske unije u Crnoj Gori Nj.E. Aivo Orav, šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori Nj. E. ambasadorka Mariz Davije i v.d. koordinatorka Sistema UN i predstavnica UNHCR u Crnoj Gori Roberta Monteveki.

Konferencija na temu ’’Zaštita ljudskih prava i sloboda u Crnoj Gori’’ u okviru obilježavanja Dana ljudskih prava, ima za cilj sagledavanje stepena poštovanja i zaštite ljudskih prava i sloboda u Crnoj Gori, uz osvrt na oblasti koje su prepoznate kao izazovi i koje zahtijevaju intenzivnije napore svih aktera u društvu radi dostizanja najviših standarda.

Agendu sa više informacija možete preuzeti ovdje.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE ZA POLITIČKI SISTEM, UNUTRAŠNJU I VANJSKU POLITIKU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?