Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rožaje: Prilikom lišenja slobode ugrozio sigurnost policijskih službenika; savladan i sproveden u ZIKS

Objavljeno: 10.12.2018. 21:05 Autor: UP
Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje lišili su jutros slobode N.T. (61) iz Rožaja, koji se potraživao radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora na koju je osuđen zbog krivičnog djela ucjena u produženom trajanju, izvršenom u našoj državi na štetu ženske osobe iz Hrvatske.

N.T. je pronađen u porodičnoj kući gdje su policijski službenici došli jutros kako bi ga priveli na izdržavanje kazne zatvora shodno saznanjima kojima su raspolagali da se N.T. vratio, budući da se skrivao od momenta izvršenja krivičnog djela.

Prilikom lišenja slobode N.T. je pružao otpor i mašio se pištolja koji je repetirao prijeteći policijskim službenicima da mu ne prilaze. Policijski službenici su ga potom savladali i lišili ga slobode, uz upotrebu sredstava za vezivanje. Od njega je oduzet pištolj u ilegalnom posjedu odnosno sa oružnim listom istekle važnosti koji je glasio na ime ovog lica.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da je N.T. ovom prilikom počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu policijskih službenika.

N.T. je priveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam mjeseci na koju je osuđen u decembru prošle godine zbog KD ucjena u produženom trajanju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?