Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Potpisivanje Sporazuma o finansijskoj kontribuciji između Ministarstva finansija Crne Gore i Ministarstva finansija Republike Slovačke

Objavljeno: 14.12.2018. 19:51 Autor: Ministarstvo finansija
Ministar finansija u Vladi Crne Gore, Darko Radunović i potpredsjednik Vlade i ministar finansija Republike Slovačke, Peter Kažimir potpisaće u ponedjeljak, 17. decembra, Sporazum o finansijskoj kontribuciji između Ministarstva finansija Crne Gore i Ministarstva finansija Republike Slovačke.

Ceremonija potpisivanja biće organizovana u Vili „Gorica“ sa početkom u 11 časova. Nakon potpisivanja, ministar Radunović i potpredsjednik i ministar Kažimir obratiće se prisutnoj javnosti.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu mf@mif.gov.me ili telefaksom na broj 020/224-450.

Takođe, Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke potpisivanja Sporazuma i izjava.


PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?