Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lišeno slobode lice osumnjičeno da je u Podgorici upotrebom vatrenog oružja oštećenom nanijelo teške tjelesne povrede

Objavljeno: 17.12.2018. 21:15 Autor: UP
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela koje je počinjeno 11. decembra upotrebom vatrenog oružja na štetu M.V. (36) iz Podgorice, identifikovali i danas lišili slobode R.J. (38) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, osumnjičeni R.J. je ovo krivično djelo počinio, 11.12.2018. godine, na štetu M.V. na način što je, kako se sumnja, na autobuskom stajalištu preko puta Kliničkog centra u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja nanio oštećenom, koji se nalazio na mjestu vozača vozila marke „Golf III“, tešku tjelesnu povredu - prostrjelne rane obje potkoljenice. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.

M.V. je ukazana ljekarska pomoć.

Policija je o događaju obaviještena od strane službenika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i po prijemu obavještenja odmah su preduzeli potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i rasvijetljavanja ovog događaja. O svemu je obavješten nadležni tužilac.

Intenzivnim radom podgoričke policije osumnjičeni je identifikovan, lociran i danas lišen slobode zbog sumnje da je počinio navedena krivična djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?