Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U utorak promocija monografije „Sekretarijat za zakonodavstvo 1968 – 2018“

Objavljeno: 18.12.2018. 00:08 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Monografija „Sekretarijat za zakonodavstvo 1968 – 2018“ biće predstavljena javnosti u utorak, 18. decembra 2018. godine u Vili „Gorica“ sa početkom u 14:00 sati.

U monografiji, koja se objavljuje uz podršku Vlade Crne Gore, povodom 50 godina postojanja Sekretarijata za zakonodavstvo, obrađeni su institucionalni razvoj i uloga Sekretarijata u unapređenju pravnog sistema naše zemlje.

Na promociji će govoriti: Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin, profesorica ustavnog prava i pravnog normiranja Marijana Pajvančić i autorke monografije sekretarka Sekretarijata za zakonodavstvo Dušanka Jauković i pomoćnica sekretarke Slavica Bajić.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije dopisom na adresu pr@gov.me.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?