Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Policija podnijela krivičnu prijavu protiv osumnjičenog za ucjenu

Objavljeno: 19.12.2018. 20:38 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući po prijavi oštećene i nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, podnijeli krivičnu prijavu tužiocu protiv M.K. (31) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena.

Naime, odmah po zaprimljenoj prijavi oštećene punoljetne ženske osobe da je M.K. ucjenjuje, policijski službenici su preduzeli sve neophodne mjere i radnje koje su rezultirale podnošenjem krivične prijave protiv osumnjičenog lica. M.K. je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u više navrata u proteklih nekoliko mjeseci od oštećene zahtjevao da budu intimni i da mu donese određene sume novca uz prijetnju da će ukoliko to ne učini njenim najbližim pokazati kompromitujuće fotografije koje ima u svom telefonu.

Oštećena je pristajala na višemjesečne ucjene i ispunjavala zahtjeve osumnjičenog, nakon čega je odlučila da sve prijavi policiji koja je potom žrtvu zaštitila i prijavljeno lice procesuirala.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?