Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista NVO koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno dokumentaciju za konkurs „Dijalog za Evropu“

Objavljeno: 19.12.2018. 22:00 Autor: MJU

Na osnovu člana 32g stav 2 Zakona o nevladinim organiizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), a nakon završetka Javnog konkursa „Dijalog za Evropu“ objavljen 14.11.2018. godine, Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija Ministarstva javne uprave u 2018. godini u oblasti evropskih integracija objavljuje

 

LISTU NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJE NIJESU DOSTAVILE UREDNU I POTPUNU PRIJAVU, ODNOSNO DOKUMENTACIJU

 

Nepotpune prijave na Javni konkurs dostavile su sljedeće nevladine organizacije:

 

1.CENTAR ZA GRAĐANSKO OBRAZOVANJE (01-006/18-6034) – Projekat „Pregovarajmo zajedno za Crnu Goru u EU“ u dokumentaciju je potrebno napraviti dopunu u pogledu ispunjenosti uslova koji se odnose na realizaciju projekta u oblasti EU integracija u godini koja je prethodila objavljivanju javnog konkursa u dijelu tačno definisane uloge NVO, aktivnosti i ostvarenih rezultata NVO u odnosu na ATA ugovor.

 

2.REGIONALNI CENTAR ZA UMJETNOST, KULTURU I MEDIJE ELITA PLUS (01-006/18-5990)Projekat „Evropa – naš cilj“ potrebno je napraviti dopunu u dijelu datuma realizacije projekta koji je naveden u prijavi, te je potrebno dostaviti original izjavu o tačnosti podataka i izjavu o nepostojanju višestrukog finansiranja

 

Nevladine organizacije sa ove liste dužne su da otkolne utvrđene nedostatke u roku od 5 dana od dana objavljivanja Liste na internet stranici Ministarstva javne uprave i portala e-uprave, zaključno sa ponedjeljkom 24.12.2018. godine.

Ukoliko se utvrđeni nedostaci ne otklone u roku, prijava se odbija.


Dopunu prijave, odnosno dokumentacije potrebno je dostaviti na arhivu Ministarstva javne uprave ili poslati poštom, preporučenom pošiljkom, na sljedeću adresu:

Ministarstvo javne uprave

Rimski trg br. 46

81.000 Podgorica

Sa napomenom: NE OTVARATI – Dopuna prijave na Javni konkurs „Dijalog za Evropu“ uz naziv nevladine organizacije i projekta.

 

 

Bodovanje projekata vršiće se prema mjerilima i na način utvrđen Uredbom o finansiranju projakata i programa nevladinih organizacija u oblastima od javnog interesa (“Službeni list CG”, br. 13/18), a svaki projekat će bodovati po dva nezavisna procjenjivača koji moraju obrazložiti dodijeljene bodove po svakom mjerilu.

 Na osnovu broja bodova nezavisnih procjenjivača, Komisija utvrđuje rang listu projekata, odnosno programa koji su bodovani, a na osnovu iste donosi Odluku o raspodjeli sredstava.

 

 MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?