Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava:Konferencija za medije Ministarstva za ljudska i manjinska prava povodom dvogodišnjeg rada i potpisivanja ugovora sa nevladinim organizacijama čiji su projekti/programi odabrani za finansiranje u 2018.

Objavljeno: 20.12.2018. 16:32 Autor: PR služba

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava organizuje konferenciju za medije povodom dvogodišnjeg rada, sjutra, 21.decembra  2018. godine, u hotelu Ramada, sala Milenijum, sa početkom u 14h.

 

U okviru događaja, ministar Mehmed Zenka uručiće ugovore za 68 nevladinih organizacija čiji su projekti/programi odabrani za finansiranje u 2018.godini, na osnovu javnih  konkursa u oblastima zaštite lica sa invaliditetom od diskriminacije i promocije jednakosti, rodne ravnopravnosti, razvoja i unapređenja prava pripradnika/ca manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica, unapređenja kvaliteta života LGBTI i socijalne inkluzije, zaštite i promovisanja ljudskih prava Roma/kinja i Egipćana/ki.

 

Zadovoljstvo bi nam bilo da ispratite događaj.

 

Potvrdu o svom prisustvu molim pošaljite na adresu: kabinet@mmp.gov.me

Kontakt osoba: Sanja Žugić 069 160 903.

 

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?