Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Krivična prijava protiv osumnjičenog za nasilničko ponašanje u NIkšiću; u Baru lišen slobode osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

Objavljeno: 20.12.2018. 21:09 Autor: UP
Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Nadležnom tužiocu podnijeta je krivična prijava protiv D.N. (36) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, počinio ovo krivično djelo na štetu J.A. (82) iz Nikšića, na način što mu je prvo uputio riječi prijeteće sadržine, a potom fizički napao oštećenog zadajući mu više udaraca po glavi i tijelu, kojom prilikom je on izgubio svijest. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć i konstatovan je veći broj povreda na glavi i tijelu kao i teške tjelesne povrede u vidu potresa mozga.

Barska policija je, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku identifikovala i lišila slobode B.S. (63) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu S.M. (33) iz Ruske Federeacije. On je kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio u Baru na način što je nakon kraćeg verbalnog konflikta stisnutom pesnicom udario oštećenog u predjelu glave usljed čega je on pao i udario o betonsku podlogu. S.M. je hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici i on je zadobio povrede opasne po život. B.S. će biti uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?