Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rezultati Javnog poziva za člana NVO u radnom tijelu za izradu Predloga zakona o elektonskim medijima

Objavljeno: 24.12.2018. 18:06 Autor: MKU
Na osnovu člana 8 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), a u vezi s Javnom pozivom za predlaganje predstavnika nevladine organizacije u radnom tijelu za izradu Predloga zakona o elektronskim medijima (u daljem tekstu: Javni poziv), objavljenim 7. decembra 2018. godine, Ministarstvo kulture objavljuje da je predložen kandidat:

Goran Đurović od strane nevladinih organizacija:
- Institut za medije
- Centar za građansko obrazovanje
- Centar za istraživačko novinarstvo
- Akcija za ljudska prava
- Monitorov centar za medije i demokratiju
- Media Centar

Uvidom u dostavljenu dokumentaciju utvrđeno je da su potpunu dokumentaciju dostavile sve nevladine organizacije pa su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature Gorana Đurovića.

Ministar kulture će za članstvo u Radnoj grupi za izradu Nacrta zakona o elektronskim medijima, izabrati kandidata za koga je dostavljeno najviše predloga nevladinih organizacija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?