Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ubistvo i samoubistvo u Herceg Novom

Objavljeno: 25.12.2018. 04:23 Autor: UP
U Herceg Novom su se dogodili, kako se sumnja, ubistvo i samoubistvo.

Naime, postupajući po prijavi susjeda da već nekoliko dana nisu viđali komšije, policijski službenici CB Herceg Novi su izašli na lice mjesta i u jednoj kući u naselju Sušćepan zatekli dva beživotna tijela. Preduzetim mjerama i radnjama na licu mjesta hecegnovska policija je utvrdila da se radi o ocu i sinu, stranim državljanima, E.L. (43) i K.H.L. (80), nastanjenim u Herceg Novom.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio tužilac, uz uviđajne mjere i radnje koje su preduzimali službenici Forenzičkog centra. Izuzeti su tragovi kao i predmeti kojima su, kako se sumnja, počinjeni ubistvo i samoubistvo.

Na osnovu uviđajnih mjera i radnji, sumnja se da je E.L. lišio života svoga oca K.H.L. a potom sebi oduzeo život.

Tijela ovih lica su prevezena na Odjeljenje sudske patologije KCCG radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?