Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Rasvijetljeno ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u maju 2016. godine

Objavljeno: 26.12.2018. 20:48 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenje bezbjednosti Kotor su, nakon niza preduzetih mjera i radnji, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu M.R. u Kotoru 31. maja 2016. godine, i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv Lj.K. (26) i B.M. (26), oba iz Kotora.

Sumnja se da su Lj.K. i B.M, 31.05.2016. godine, u naselju Dobrota, ispalili više projektila iz vatrenih oružja kalibra 7,62 mm u pravcu automobila u kojem se nalazio oštećeni M.R. Oštećeni je u jednom trenutku pokušao da izađe iz automobila kojom prilikom je projektil pogodio bočnu stranu vozila ali i vozilo koje je bilo parkirano u blizini. Na vozilu je konstatovano više oštećenja nastalih od ispaljenih projektila.

Nakon počinjenog krivičnog djela osumnjičeni su se dali u bjekstvo.

Protiv Lj.K. i B.M. policija je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?