Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za učešće u javnoj raspravi povodom izrade Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2019 - 2020

Objavljeno: 28.12.2018. 17:51 Autor: KEI
Kancelarija za evropske integracije, kao koordinator procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, poziva zainteresovanu javnost da se uključi u javnu raspravu povodom izrade Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2019 – 2020.

Javnom raspravom se obezbjeđuje informisanje najšire javnosti o Programu pristupanja, u cilju potpunije razmjene informacija i učestvovanja zainteresovanih strana u njegovoj pripremi.

Kroz pokretanje javne rasprave, kao dvosmjernog procesa, Kancelarija za evropske integracije u fazi Nacrta Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji 2019 – 2020. inicira razmjenu informacija, mišljenja i komentara sa zainteresovanim javnostima u procesu donošenja ovog strategijskog dokumenta. 

Nacrt dokumenta dostupan je ovdje

Javna rasprava će trajati do 24. januara 2019.

Svi zainteresovani, svoje predloge, primjedbe i sugestije mogu poslati na sljedeće e-mail adrese: luka.stankovic@gsv.gov.me i amina.bajrovic@gsv.gov.me


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?