Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNI POZIV ZAINTERESOVANOJ JAVNOSTI DA SE UKLJUČI U POČETNU FAZU PRIPREME ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA

Objavljeno: 28.12.2018. 19:18 Autor: m
Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore", br. 41/18), Ministarstvo ekonomije, upućuje

JAVNI POZIV 

organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (u daljem tekstu: zainteresovana javnost) da se uključe u početnu fazu pripreme ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu ekonomije na adresu: Podgorica, Rimski trg 46, ili na e-mail: viktor.berishaj@mek.gov.me.

Ovim zakonom će se izvršiti usklađivanje sa Zakonom o državnoj upravi („Službeni list Crne Gore“, br. 78/18), kao i uskladiti normativni okvir za unaprjeđenje sistema bezbjednosti i sigurnosti u cilju realizacije aktivnosti iz Akcionog plana Strategije nacionalne bezbjednosti.
Konsultacije zainteresovane javnosti u početnoj fazi pripreme Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama trajaće 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva.

Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje najšire javnosti o planiranim aktivnostima na pripremi zakona.

Ministarstvo ekonomije će sve prispjele inicijative, prijedloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama.

U prilogu možete preuzeti: Zakon o elektronskim komunikacijama.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?