Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Novogodišnja čestitka ministra unutrašnjih poslova Crne Gore

Objavljeno: 31.12.2018. 15:28 Autor: MUP
Poštovane službenice i službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije,

U susret predstojećim praznicima, vama i vašim porodicama želim srećnu i uspješnu 2019. godinu, puno zdravlja, ličnog i profesionalnog zadovoljstva, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i radostan Božić.

Takođe, koristim priliku da vam se zahvalim na nesebičnom zalaganju i trudu koji ste uložili i tako doprinijeli uspješnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

Ovo je bila godina u kojoj smo vrijedno, odgovorno i naporno radili da bi se što efikasnije suprotstavili izazovima koje nose kriminal i migracije, očuvali javni red i mir, da bi naše granice bile bezbjednije, da bi se svaki građanin osjećao sigurnije. Pokazali smo posvećenost i brigu za rješavanje važnih životnih pitanja naših službenika, poboljšanje radnih uslova, kao i za ulaganje u opremu, nova znanja i obuku.

Uvjeren sam da ćemo i u narednoj godini, sve zadatke obavljati s još većom energijom i, zajedničkim snagama, ostvariti još bolje rezultate.

Svima vama, a posebno kolegama koji će praznike provesti radno, brinući o sigurnosti svih nas, kao i svim građanima Crne Gore, želim mirne i sigurne praznične dane i svako dobro u Novoj godini.



MINISTAR
Mevludin NUHODŽIĆ

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?