Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNA RASPRAVA O NACRTU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNO URBANISTIČKOG PLANA OPŠTINE PLJEVLJA I NACRTU IZVJEŠTAJA O STRATEŠKOJ PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Objavljeno: 31.12.2018. 17:07 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Ministarstvo održivog razvoja i turizma 
oglašava
JAVNU RASPRAVU O NACRTU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNO URBANISTIČKOG PLANA OPŠTINE PLJEVLJA I NACRTU IZVJEŠTAJA O STRATEŠKOJ PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Prostorno urbanističkog plana Opštine Pljevlja i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, održaće se u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u periodu od 03.01.2019.godine do 28.01.2019.godine.

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19, u Podgorici, zaključno sa 28.01.2019. godine.

U toku javne rasprave, dana 10.01.2019. godine, od 12-14h u sali Skupštine opštine Pljevlja biće organizovana prezentacija Nacrta planskog dokumenta, od strane rukovodioca izrade plana.

Posebno obavještenje o javnoj raspravi Ministarstvo će dostaviti Opštini Pljevlja, kao i organu za tehničke uslove u roku od dva dana od dana oglašavanja javne rasprave.

Nacrt planskog dokumenta i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu dostupni su na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma /www.mrt.gov.me/

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?